duminică, 11 martie 2012

Duminica dimineata cu Marilyn

O dimineata de duminica insorita, razele primaverii imi mangaiau trupul, imi invadau toata camera si mirosul de cafea imi trezea simtul olfactiv.  Cheful de viata din fiecare dimineata insorita parca nu mai e acelasi si in dimineata asta. Deci ma hotarasc sa ma uit la My Week With Marilyn. Despre film pot sa zic ca e superb. Viata acestei dive m-a fascinat mereu.
Marilyn Monroe- un nume sinonim cu frumusetea si cu faima, cea mai sexy actrita a tuturor timpurilor. Norma Jean Mortensen s-a nascut la Los Angeles in 1926, copilaria si-a petrecut-o in familii adoptive si orfelinate, fara sa-si cunoasca tatal si fara sa-si vada prea des mama. Casatorita la doar 16 ani, pentru scurt timp, a fost descoperita de un fotograf, in timp ce lucra intr-o fabrica de munitie. Succesul nu a intarziat sa apara, Marilyn devenind vedeta absoluta a anilor 1950. Viata personala i-a fost marcata de alte doua mariaje esuate: cu jucatorul de baseball Joe DiMaggio, apoi cu dramaturgul Arthur Miller. Relatiile sale cu membrii familiei Kennedy si cu Frank Sinatra au starnit adevarate scandaluri in epoca.
Filmul My week with Marilyn prezinta adevarata fata a celebrei dive. In spatele imaginii perfecte, Marilyn Monroe , se afla un copil ajuns la varsta de 30 de ani , ramas cu urmarile copilariei. Faptul ca nu si-a avut parintii alaturi a avut un mare impact asupra ei. In spatele tupeului si convingerii cu care intra pe scena...Marilyn, era mereu impietrita de frica si avea mereu emotii . Isi intra greu in rol la fiecare filmare, producatorii erau mereu nevoiti sa astepte dupa ea cateva ore si in fiecare seara lua somnifere pentru a putea dormi. Abuzul de alcool si sedative era ceva obisnuit la diva anilor '50. Era un copil care ceresea iubire, ceresea intelegere. Va inchipuiati ca in spatele femeii puternice, actritei sexy, se ascundea asa ceva? Va recomand cu drag acest film :)


Cu drag,
Ramo M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu