joi, 11 august 2011

Interviu Alin Dinica

    Femeile isi doresc ca bijuteriile sa le faca mai frumoase si mai deosebite. Acestea le fac sa zambeasca si sa straluceasca. Alin Dinica vrea sa aduca ceva nou, sa revigoreze scena locala a modei. Este o persoana care a ajuns sus  pornind de la creatii pentru prietenii lui. Stie clar ce este atitudinea si unde vrea sa ajunga. Creatiile lui pot sa te fascineze dar sub nicio forma nu te pot lasa indiferent. I-am pus cateva intrebari pentru  a afla mai multe despre el.

Manghiuc Ramona: Cine este Alin Dinica?
Alin DinicaAlin Dinica, este un tanar designer, absolvent al facultatii de arte din Timisoara, in momentul de fata masterand al Universitatii de Arte Bucuresti, care doreste sa isi construiasca o cariera de succes in moda.


M.R.: Cum  a luat nastere brandul AD?
A.D: Brandul AD a luat nastere in decembrie 2009 din joaca si curiozitate.Am realizat o mini-colectie de bijuterii, am vandut in cercul meu de prieteni, iar la cererea acestora am largit gaama de produse. Apoi au urmat alti pasi in a-mi promova brandul, am intrat pe piata online si cea a targurilor de specialitate, iar din toamna voi veni cu o imagine si un concept nou, o linie vestimentara si o mini-colectie de pantofi in colaborare cu buna mea prietena Adriana Nedelea( Lust of Creation). Deci stati cu ochii pe AD.


M.R: Pentru cine creezi? Care e publicul tinta?
A.D: Nu am un anumit target. Am o linie de produse pentru barbati( linie ce va lua o amploare mai mare in septembrie), apoi merg pe 2 linii de accesorii destinate femeilo: prima linie se adreseaza femeilor pana in 30 de ani, accesoriile din aceasta categorie fiind mult mai accesibile atat din punct de vedere material cat si foarte usor de purtat.Cea de-a doua categorie se adreseaza persoanelor mai pretentioase, accesoriile avand un buget putin mai ridicat iar design-ul acestora fiind unul mult mai pretentios si elaborat.


M.R: In drumul tau spre realizare ai avut oameni pe care te-ai putut baza? Dar oameni care au incercat sa-ti puna piedici?
A.D:  Da, se pare ca sunt norocos din acest punct de vedere, am langa mine oameni care ma sustin si in acelasi timp ma ajuta la nevoie. Am avut parte si de rautati din partea anumitor persoane, dar sincer nu ma atac si nu ma concentrez absolut deloc in aceasta privinta, imi vad de drumul meu si incerc sa fac lucrurile cat mai bine posibil.


M.R: Cum trebuie sa fie FEMEIA atunci cand poarta bijuteriile tale?
A.D: Nu exista un anumit fel de a fi a persoanelor ce imi poarta creatiile, pot fi femei sofisticate,rafinate etc. In momentul in care creez ma mulez cat mai mult dupa personalitatea fiecarei cliente in parte.


M.R: Cat de importante ti se par accesoriile intr-o tinuta?
A.D:  Din punctul meu de vedere un accesoriu completeaza foarte mult o tinuta, poti pune o haina simpla pe tine si daca o accesorizezi corect poti obtine ceva wow. Acum depinde si de stilul fiecarei persoane in parte, nu toate femeile poarta bijuterii iar in acest caz poti salva o tinuta cu accesorii precum pantofii, gentile, centurile s.a.m.d.


M.R: Ce parere ai despre moda romaneasca?
A.D:  Din fericire moda incepe sa se miste usor si sigur si in Romania. Avem designeri de succes prezenti in numar tot mai mare pe podiumurile internationale, avem designeri care imbraca personalitati de peste ocean dar din pacate din punctul meu de vedere, nu sunt suficienti de promovati.


M.R: 3 cuvinte care sa descrie bijuteriile tale
A.D: Eleganta, creativitate si nu in ultimul rand calitate. 


M.R: De unde putem sa-ti achizitionam creatiile?
A.D: In momentul de fata produse sunt disponibile pe blogul meu personal: alindinica.blogspot.com, pagina de facebook: Handmade by alin dinica, targurile de specialitate si nu in ultimul rand de pe Ro-Gallery.com












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu