joi, 17 martie 2011

Eveniment de lansare...Gucci Romania

   Luni seara, incepand cu 19.00, Gucci a inaugurat deschiderea primului magazin din Romania. Evenimentul a inceput cu un cocktail in magazin, urmat de o cina exclusivista si o licitatie privata in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton. Pentru aceasta ocazie Directorul de Creatie Gucci, Frida Giannini a creat in exclusivitate pentru Romania – Bucharest Exclusive – 7 genti dupa modelul “Gucci 1973”.
Licitatia caritabila a gentilor a fost condusa de Dragos Bucurenci impreuna cu Andreea Marin Banica, in calitate de Ambasador al Bunavointei UNICEF. Ovidiu Buta si Malvina Cservenschi s-au alaturat celor doua gazde si au sustinut licitatia, oferind informatii despre fiecare dintre cele 7 genti.
Suma stransa in cadrul licitatiei a fost de 28.900 de euro, iar fondurile vor fi directionate catre campania UNICEF “Viitorul incepe la Scoala”, campanie ce comunica importanta educatiei pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani, care nu au frecventat niciodata scoala, sunt in pericol de a abandona scoala sau au renuntat deja.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu